Overhoeks Rotterdam

47 appartementen met commerciële ruimte en parkeergarage in CPO

Zo kan CPO er ook uitzien: Een stedelijke architectuur en een gestroomlijnd proces met de bewoners. Een volwassen alternatief voor "samen bouwen aan de stad".

Naar dit project

Oranjehoek Rotterdam

Architectenselectie voor woningbouwcorporatie

Schetsontwerp voor ca. 90 woningen aan de Oranjeboomstraat. Een “primus interparus” met een hoog duurzaamheidsniveau.

Naar dit project

CPO Nieuwe Gracht, Delft

Samen jouw woning ontwikkelen in Delft

Inmiddels hebben bureau Massa met een groeiende groep toekomstige bewoners 2 groepskavels in Nieuw Delft bemachtigd. De kavels liggen op een centrale plek midden in Delft, op zo’n 5 minuten lopen van de historische binnenstad en station Delft. Meld je aan!

Naar dit project

NOAD terrein Tilburg

Samen jouw woning ontwikkelen in Tilburg

Op het NOAD terrein in Tilburg geeft de gemeente CPO projecten de ruimte. Doe je mee? Als architectenbureau zijn wij gespecialiseerd om op een efficiënte en daadkrachtige manier CPO projecten vorm te geven.

Naar dit project

Prinsenhoeve Rotterdam

studie naar drie woningen in het park

De oorspronkelijke hoofdvolumes van boerderij en schuur komen terug in een nieuwe vorm. Een ensemble van drie woningen dat recht doet aan de cultureel historische waarden in één van de laatste stukjes polderlandschap van Prinsenland.

Naar dit project

De Groene Kaap Rotterdam

450 woningen, commerciële ruimtes, parkeergarage, hoftuinen

Een hoogstedelijk plan op Katendrecht aan de Maashaven. Vier stoere havengebouwen, onderling verbonden met bruggen, trappen en een verrassend groene binnenwereld.

Naar dit project

Overmaas Rotterdam

21 woningen in collectief particulier opdrachtgeverschap

Initiëren, inspireren, samenwerken en ontwikkelen. Een unieke kans om voor toekomstige bewoners vanuit de kwaliteit van wonen en architectuur een project te ontwikkelen met een hoge duurzaamheidsambitie.

Naar dit project

Katwolderplein Zwolle

6 gezinswoningen, 39 appartementen en 1 atelierruimte

Net buiten de vestingsmuren van Zwolle ligt Katwolderplein. Hieraan staat het woonblok met kleine appartementen en gezinswoningen, optimaal licht en ruimtellijk van karakter.

Naar dit project

Kaai 13 Meppel

13 split- level kadewoningen

Wonen op een schiereiland aan de Prinshendrikkade in Meppel. 3 Stoer en ingetogen woningblokjes staan als bonkige volumes op de kade. Van binnen is het een ruimtelijk feest.

Naar dit project

Kloosterkade Delft

24 appartementen en 8 gezinswoningen

Beschermd wonen in een humane omgeving. Het haakvormige appartementen gebouw omarmt een besloten tuin en aan de straatzijde bieden de balkons privacy voor een kwetsbare doelgroep.

Naar dit project

Jannes park Hoogeveen

woonerven in het park

Studie naar verkavelingen en typologieën van gezinswoningen in t groen, waarbij het wonen is geordend rondom een erf of terp, in een losse setting.

Naar dit project

'T Slag Rotterdam

Wijkgebouw met gezondheidscentrum, bibliotheek en parkeergarage

Op het kruispunt tussen Vreewijk, Hillesluis en Bloemhof krijgt een divers programma plek in een krachtig solitair gebouw met zachte randen. Een ringvormig gesloten bouwblok met luwe leestuin.

Naar dit project

Corneliahof Pernis

herstructureringsopgave met 42 levensloopbestendige woningen

De combinatie van twee typologiën: de galerijflat en het Hollandse hofje, maakt de Corneliahof tot een succes. Het beste van twee werelden in één woongebouw.

Naar dit project

100% zuid rotterdam

Schetsontwerp voor een hoogstedelijke woonbuurt

Een karakteristiek plan met een rijkdom aan woonprogramma en (zorg-)voorzieningen. 100% Zuid als emanciperende aanjager voor de buurt.

Naar dit project

Deltawerken Vlaardingen

92 grondgebonden Flex-Up woningen in de IQ systematiek

Een nieuw fijnmazig en levendig woongebied nabij het centrum met zeer eigen karakter. Een bijzondere combinatie van concepten: Flex-wonen, het IQ-systeem en een daktuintypologie in één project.

Naar dit project

Hippocrates Groningen

100 woningen in collectief particulier opdrachtgeverschap

In de jaren ’50 wijk Corpus Den Hoorn - Noord in Groningen is Collectief Particulier Opdrachtgeverschap op grote schaal toegepast. Vrijheid voor 100 opdrachtgevers binnen een samenhangende duurzame buurt.

Naar dit project

Flex Wonen

Nieuwe strategieën om flexibiliteit te organiseren in het woningontwerp- en bouwproces.

Het Flex-wonen is een manier van ontwikkelen die inspeelt op de veelkleurige marktvraag. Wij bepalen niet in welke woning men zou moeten passen, dat bepalen de werkelijke kopers zelf!

Naar dit project

Vogeltjesbuurt Meppel

herstructurering 40 ééngezinswoningen en grondgebonden appartementen

Een optimistische jaren ’50 sfeer herleeft in een moderne jas. De woonblokken sluiten aan op het park met grondgebonden appartementen op de kopse kant.

Naar dit project

Vijverhoven Nieuwkoop

woonzorgcomplex met 79 huur- en koopappartementen en parkeergarage

Meanderende leefgalerijen verbinden een compact ensemble van gebouwen voor wonen en zorgfuncties. Landschap en architectuur grijpen in elkaar.

Naar dit project

Rondolaan Rotterdam

herstructurering 26 woningen en renovatie winkelruimte

Eigenzinnige architectuur passend in de context van het tuindorp Heijplaat. De uitvergrote trapgevels van de woningen versmelten met de dakkapellen. ‘Pittoresk met peper en zout.’

Naar dit project

Spoorwijk fase III Den Haag

wijkherstructurering 272 woningen en parkeergarages

Beschutte groene hoven met 270 woningen achter een lange wand van appartementen. Deze lange wand keert het spoorgeluid en lost het parkeren op in de plint.

Naar dit project

Het hoge huis Zwolle

40 appartementen, zorgfuncties en parkeergarage

Een stoer en rank appartementen-gebouw steekt met zijn steile kap boven de bebouwing uit en een laag woonblok scheert er met een beschutte galerij langs.

Naar dit project

Zeeltplein Rotterdam

herstructurering 45 ééngezinswoningen

Strakke architectuur en een goede openbare kwaliteit tussen de blokken maken de nieuwe configuratie van de jaren ’50 stempelpatronen tot een succes.

Naar dit project

Spoorwijk fase II Den Haag

grootschalige herstructurering, 205 huur- en koopwoningen

Voor deze grootschalige herstructurering ontwierpen we een veelheid aan laagbouw woningtypen passend in de tuinstedelijke context van het oude plan van Berlage.

Naar dit project

Steenwijk West

76 woningen huur en koop, 8 wooneenheden begeleid wonen

Met diverse woningtypen worden de wanden van twee parken geformeerd en ontstaat er een nieuw dubbelhof in het hart van het plan.

Naar dit project

De Hoven Zwolle

76 woningen, deels sociale koop, vinex opgave

Voorgeschreven traditionele materialisering wordt gecombineerd met een uitgesproken bonkige plastiek. Een vinex-opgave met een tuinstedelijke architectuur.

Naar dit project